Boligeiere

Fra kjøkken til baderom og toalett, SFA tilbyr muligheten til å skape ekstra fasiliteter hvor som helst, uten store byggearbeider.
Et avløp på 32 mm, et vanninntak og et strømuttak er alt du trenger! La drømmeprosjektet blir realitet med SFA

Fagfolk

SFA hjelper deg med å finne den beste løsningen

Nyheter

  • Hva er en avløpspumpe?

    En avløpspumpe er en liten maskin med motor som kan pumpe bort avløpsvann. Avløpspumper finnes i ulike former og varianter, avhengig av ulike formål. Avløpspumpens funksjon er å pumpe bort avløpsvann fra bl.a. toalett, kjøkken, dusj eller vaskerom. En avløpspumpe brukes i rom som ikke har avløp, i situasjoner der det drenerte avløpet er for langt borte eller hvis man for eksempel bygger et aneks og vil bruke samme avløpsrør som i boligen.

    Les mer
  • Hvordan fungerer et kverntoalett?

    Så hvordan fungerer et kverntoalett? Prosessen er veldig enkel. Saniflos kverntoaletter drives av en motor som kverner avfallet til en masse. Massen pumpes deretter stille og diskret gjennom et 22/28/32 mm (diameter) tykt rør til et avløpssystem, septiktank eller holdetank. Avløpsstammen kan være over 30 meter unna, og du trenger ikke ta hensyn til retning ettersom kverntoalettet til og med kan pumpe avløpsvannet oppover.

    Les mer

Fagfolk stoler på oss

SFA tilbyr et bredt utvalg produkter som passer alle dine prosjekter: kverner, husholdningspumper, kommersielle kverner og pumpestasjoner for installering over eller under bakken. Våre produkter passer alle dine pumpekrav.