Our reports

Our news

ISO FOCUS

Arnaud CORBIER, adm.dir.

“ 

Vi tilbyr innovative, pålitelige og enkle løsninger. 

"

Noen linjer fra konsernledelsen

I over 65 år har SFA Group-selskapene vært forpliktet til å forbedre den daglige komforten til våre kunder, både profesjonelle og ikke-profesjonelle. Vi gir dem mye mer enn bare teknisk kunnskap: Vi tilbyr dem løsninger, løsninger som er oppfinnsomme, pålitelige og enkle å få på plass.

Dette er vår ledestjerne!

En tilnærming som førte til at den første kvernpumpen kunne lanseres i 1958, en innovasjon som revolusjonerte interiørdesign over hele verden. Via våre 28 datterselskaper og over 60 distributører er SFA for tiden representert i nesten 70 land. 

Selskapet gjennomgår en forvandling fra en klassisk verkstedsindustri til et moderne selskap som bedre kan imøtekomme kundenes krav om innovative og funksjonelle sanitetsprodukter.

Flere oppkjøp har beriket vår merkevareportefølje:  Europelec, Kinedo, Grandform, Watermatic, Zehnder Pumpen og nå senest Format. Disse merkene har gjort det mulig for oss å komme inn på nye markeder. 

SFA er en global aktør med en sterk lokal forankring, med en merkevare som helt siden starten bærer med seg sterke verdier, engasjement og en inspirerende personlighet som vi finner hos alle medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere. Denne tilnærmingen til vårt samfunnsengasjement gjennomsyrer både prosjektene våre og arbeidet vi utfører hver dag.

Velkommen til SFA!

Samfunnsengasjement i SFA-konsernet

Vår tilnærming

Som internasjonalt selskap er vår viktigste hensikt enkel: å skape og produserer løsninger for hjem og offentlige miljøer overalt der det renner vann.

I 2016 bestemte SFAs ledelse seg for at det var på tide å engasjere seg i samfunnet for å på en langsiktig bærekraftig måte kunne håndtere utfordringer innen kommunikasjon, HR og regelverk. 

SFAs engasjement når det gjelder samfunnsansvar speiler målet vårt om å gjennomføre en bærekraftig og sikker vekst i alle våre aktiviteter.  Ved å fortsette å levere løsninger som imøtekommer kundenes forventninger, møter vi sosiale og miljømessige utfordringer både ute i verden og lokalt. 

Vårt syn på produkt og merkevare begynner og slutter med kvalitet og god service. . 

SFAs produkter er velkjente som markedsledende innen VVS-bransjen. 

Fra tegnebordet til ferdig produkt kjennetegnes hele prosessen ved et gjennomgående miljøperspektiv, noe som innebærer minst mulig miljøavtrykk. Vi jobber aktivt med partnere og leverandører for at de skal dele våre ambisjoner. 

I vårt arbeid med å støtte medarbeidere og samarbeide med leverandører for å levere kvalitative produkter til kundene våre, holder vi gjennomgående en høy standard når det gjelder etikk og integritet. 

Samarbeid og inkludering er sentralt i måten vi jobber på. Vi anser at de beste løsningene er de som bygger på ulike perspektiver og ideer. Hvert år, på verdens toalettdag som handler om å inspirere til forandring, å håndtere den sanitære krisen globalt og å sammen oppnå FNs 6. verdensmål, donerer vi produkter. Disse produktene gjør det mulig for barn og voksne å få tilgang til god sanitet, noe som samsvarer med SFAs lange tradisjon for å hjelpe mennesker over hele verden med sanitære løsninger.

Vår ambisjon

“ 

Å vokse sammen

"

Ambisjonen med vårt samfunnsansvar er å utvikle selskapet med hjelp fra våre medarbeidere og sammen med våre kunder og partnere. Denne ambisjonen veileder oss hver dag. 

Vårt engasjement

Sosialt engasjement og sponsorstøtte

SFA Group fortsetter sin forpliktelse til Planet Water Foundation

SFA-gruppen har aktivt forfulgt målet om å forbedre global tilgang til rent vann siden 2011. Siden 2021 har den støttet Planet Water Foundation og iverksatt konkrete tiltak for å nå dette målet. Det siste prosjektet, implementert i 2023, viser nok en gang sitt sterke engasjement og urokkelige dedikasjon.

I samarbeid med Planet Water Foundation installerte SFA-gruppen AquaFill-drikkevannfiltreringssystemet i Dan Ha Primary School i Hanoi, Vietnam. Dette systemet, tyngdekraftsbasert og ved hjelp av toppmoderne vannrenseteknologi, sikrer fjerning av patogener fra vannet. Florian GARNIER, administrerende direktør for SFA Vietnam, deltok personlig på installasjonen, og understreket SFA-gruppens personlige engasjement og engasjement i denne viktige saken.

Prosjektet inkluderte også implementering av et hygieneopplæringsprogram for skoleelevene. Dette er et avgjørende skritt for å fremme bevissthet om sunne hygienepraksiser og sikre langsiktige positive effekter på samfunnet.

SFA Group støtter Sulabh School Sanitation Club, i India

På verdenstoalettdagen ønsker vi å sette søkelyset på partnerskapet til SFA-gruppen og støtten vi har gitt til Sulabh School Sanitation Club, India. Sammen er vi fast forpliktet til å fremskynde skolehygiene og hygieneundervisning i Haryana.

SFA-gruppen har gjennom økonomisk donasjon lagt grunnlaget for gjennomføringen av dette ambisiøse initiativet. Målet er å forbedre livskvaliteten og utdanningsmulighetene for elever ved fire skoler i Gurgaon-blokken i Haryana State, India.

Samarbeidet mellom SFA Group og Sulabh School Sanitation Club, India, omfatter følgende trinn:

  • Omfang og skoleinfrastrukturvurdering
  • Kapasitetsbygging for studenter og lærere
  • Sensibilisering av interessenter og lokalsamfunn
  • Massemediebevissthetskampanje
  • Utvikling av undervisningsmateriell
  • Prosjektanmeldelser og oppfølgingsbesøk

Disse trinnene er integrert i suksessen til prosjektet, som forsøker å gjøre skolene renere og sunnere, samtidig som det fremmer bevissthet om rent vann og riktige sanitærforhold. Prosjektet påvirker ikke bare elevene positivt, men også lærere og samfunnet.

Med økonomisk støtte fra SFA-gruppen er dette prosjektet i ferd med å bli en realitet.

Våre sertifikater

Kvalitetssikring

Miljøhåndtering

«Produsert i Frankrike»

CSR -evaluering av EcoVadis

SFA Group har blitt tildelt en bronsemedalje for CSR -arbeidet (samfunnsansvar) fra EcoVadis, som er verdens mest pålitelige utgiver når det gjelder å utstede bærekraftsvurderinger til selskaper. Dette resultatet plasserer SFA-Group blant de 50 av selskapene som er vurdert av EcoVadis.

EcoVadis vurdering er basert på internasjonale bærekraftstandarder, som inkluderer Global Reporting Initiative, FNs Global Compact og ISO 2600, som dekker 200 kategorier og over 160 land.SFAs vurdert var basert på selskaper som illustrerer ytelsen til over 21 målerverdier i fire hovedkategorier:

  • Miljø
  • Arbeid og menneskerettigheter,
  • etikk, og
  • Bærekraftig innkjøp