Our reports

Our news

ISO FOCUS

Arnaud CORBIER, adm.dir.

“ 

Vi tilbyr innovative, pålitelige og enkle løsninger. 

"

Noen linjer fra konsernledelsen

teknologi innen sanitær er i forkant. Virksomheten er preget av teknisk kunnskap og oppfinnsomhet, som igjen genererer pålitelige løsninger på daglig basis som er enkle å implementere og bruke.

Dette er vår ledestjerne!

En tilnærming som førte til at den første kvernpumpen kunne lanseres i 1958, en innovasjon som revolusjonerte interiørdesign over hele verden. Via våre 25 datterselskaper og over 60 distributører er SFA for tiden representert i nesten 80 land. 

Selskapet gjennomgår en forvandling fra en klassisk verkstedsindustri til et moderne selskap som bedre kan imøtekomme kundenes krav om innovative og funksjonelle sanitetsprodukter.

Flere oppkjøp har beriket vår merkevareportefølje:  Europelec, Kinedo, Grandform, Watermatic, Zehnder Pumpen og nå senest Format. Disse merkene har gjort det mulig for oss å komme inn på nye markeder. 

SFA er en global aktør med en sterk lokal forankring, med en merkevare som helt siden starten bærer med seg sterke verdier, engasjement og en inspirerende personlighet som vi finner hos alle medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere. Denne tilnærmingen til vårt samfunnsengasjement gjennomsyrer både prosjektene våre og arbeidet vi utfører hver dag.

Velkommen til SFA!

Samfunnsengasjement i SFA-konsernet

Vår tilnærming

Som internasjonalt selskap er vår viktigste hensikt enkel: å skape og produserer løsninger for hjem og offentlige miljøer overalt der det renner vann.

I 2016 bestemte SFAs ledelse seg for at det var på tide å engasjere seg i samfunnet for å på en langsiktig bærekraftig måte kunne håndtere utfordringer innen kommunikasjon, HR og regelverk. 

SFAs engasjement når det gjelder samfunnsansvar speiler målet vårt om å gjennomføre en bærekraftig og sikker vekst i alle våre aktiviteter.  Ved å fortsette å levere løsninger som imøtekommer kundenes forventninger, møter vi sosiale og miljømessige utfordringer både ute i verden og lokalt. 

Vårt syn på produkt og merkevare begynner og slutter med kvalitet og god service. . 

SFAs produkter er velkjente som markedsledende innen VVS-bransjen. 

Fra tegnebordet til ferdig produkt kjennetegnes hele prosessen ved et gjennomgående miljøperspektiv, noe som innebærer minst mulig miljøavtrykk. Vi jobber aktivt med partnere og leverandører for at de skal dele våre ambisjoner. 

I vårt arbeid med å støtte medarbeidere og samarbeide med leverandører for å levere kvalitative produkter til kundene våre, holder vi gjennomgående en høy standard når det gjelder etikk og integritet. 

Samarbeid og inkludering er sentralt i måten vi jobber på. Vi anser at de beste løsningene er de som bygger på ulike perspektiver og ideer. Hvert år, på verdens toalettdag som handler om å inspirere til forandring, å håndtere den sanitære krisen globalt og å sammen oppnå FNs 6. verdensmål, donerer vi produkter. Disse produktene gjør det mulig for barn og voksne å få tilgang til god sanitet, noe som samsvarer med SFAs lange tradisjon for å hjelpe mennesker over hele verden med sanitære løsninger.

Vår ambisjon

“ 

Å vokse sammen

"

Ambisjonen med vårt samfunnsansvar er å utvikle selskapet med hjelp fra våre medarbeidere og sammen med våre kunder og partnere. Denne ambisjonen veileder oss hver dag. 

Vårt engasjement

Sosialt engasjement og sponsorstøtte

I 2021 donerte SFA-konsernet tre AquaHome-systemer til Kambodsja.

"I avsidesliggende byer i Siem Reap i Kambodsja finnes det ikke elektrisitet og rent vann. Dessuten gjør de dårlige veiene det vanskelig med transport, spesielt i regnperioden. Vannbårne sykdommer er vanlig blant barn. Helsetjenesten er dårlig, fordi man ofte bor langt fra sykehus. 

SFA samarbeider med Planet Water Foundation for å installere AquaHome i tre av de fattigste hjemmene i Siem Reap. Denne løsningen genererer rent vann og elektrisitet til husholdningen. Sammen med AquaHome følger også Planet Waters hygieneopplæring, for å hjelpe til med å forbedre levestandarden for familiene. 

«Vi lider av magesykdommer og hudplager fordi vi ikke har noe rent vann vi kan drikke eller vaske hendene i. Barna mine er tynne og usunne og går ofte glipp av skolen fordi de er syke. Med AquaHome har de nå større sjanse for å holde seg friske og prestere bedre på skolen.» Ly Leat, trebarnsfar, Siem Reap "

På verdens toalettdag i 2020 støttet SFA organisasjonen «Une Villa en Urgence» med å gi bort produkter, som de også har gjort tidligere år.

Une Villa en Urgence ble stiftet i 2017. De skaper bosted for hjemløse ved å gjenbruke og innrede gamle trailere. I år kan SFA stolt meddele at vi dobler donasjonen for å støtte organisasjonens mål om å bygge ca. 100 akutte hjem. SFA donerer 10 Sanicompact 43, 10 Sanishower og 10 Kineprime (dusjkabinetter). 

Våre sertifikater

Kvalitetssikring

Miljøhåndtering

«Produsert i Frankrike»

CSR -evaluering av EcoVadis

SFA Group har blitt tildelt en bronsemedalje for CSR -arbeidet (samfunnsansvar) fra EcoVadis, som er verdens mest pålitelige utgiver når det gjelder å utstede bærekraftsvurderinger til selskaper. Dette resultatet plasserer SFA-Group blant de 50 av selskapene som er vurdert av EcoVadis.

EcoVadis vurdering er basert på internasjonale bærekraftstandarder, som inkluderer Global Reporting Initiative, FNs Global Compact og ISO 2600, som dekker 200 kategorier og over 160 land.SFAs vurdert var basert på selskaper som illustrerer ytelsen til over 21 målerverdier i fire hovedkategorier:

  • Miljø
  • Arbeid og menneskerettigheter,
  • etikk, og
  • Bærekraftig innkjøp