Vil du installere våre produkter?

Er du en montør og vil vite mer om SFA-løsninger? Kikker du etter teknisk informasjon? SFA gir deg alle verktøy og data du trenger for å drive din virksomhet godt. Finn alle SFA-løsninger for å dekke dine kunders behov. Se produktets installasjonsinstruksjoner og tekniske dokumenter!

Finn alle verktøy du kan få bruk for på denne siden

Installasjonsinstruksjoner og teknisk dokumentasjon

På denne siden finner du all teknisk dokumentasjon som behøves for montering av våre produkter. Hefter, installasjonsveiledninger og ytelseserklæringer finnes her for alle SFA-produkter.

Allerede kunde eller i ferd med å bli en? SFA hjelper deg med å finne den beste løsningen.

Du er en montør

Dine aktiviteter er allsidige, fra installering av baderom i privatboliger til kollektive og industrielle prosjekter.Ettersom kunder tilpasser seg de forskjellige stadiene i livet kan også hjemmene deres behøve endring. For eksempel ved å legge til ekstra baderom eller bygge om i kjelleren. SFA-produkter gjør det enkelt å utføre disse endringene uten store byggearbeider!Hvis du vil lage et rom borte fra bygningens hoveddrenering vil du sannsynligvis behøve et Saniflo-produkt!

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Ikke nøl med å kontakte oss, på telefon eller e-post, våre tekniske eksperter, vår ettersalgsservice og vår salgsavdeling er her for å hjelpe!