Et klimaanlegg

Når klimaanlegget er i drift skapes det vanligvis kondens, dette er normalt. Dette er ikke en lekkasje, det angir at enheten fungerer som den skal. Det følger også med et oppsamlingsbrett for å samle opp kondensat. Vannet blir så pumpet bort gjennom avløp som går til utsiden av eiendommen. Denne naturlige fordampingen av kondensat må være kontinuerlig.

Et klimaanlegg

Sortere etter

Product line

Utstyr å koble til

Alternativer

Når det ikke er mulig å lede ut kondensat naturlig har SFA løsninger for å stille og diskret samle opp kondensat fra klimaanlegget ditt.

SFA tilbyr deg Sanicondens Clim Mini S; en miniatyrpumpe for å heve og pumpe bort kondensat fra klimaanlegg med en effekt på opp til 8 kW. Dette nye produktet er også tilgjengelig i Sanicondens Clim Pack S, en komplett løsning for installasjonen, inkludert en Sanicondens Clim Mini S pumpe og hvit kanal med vendbar plate (venstre/høyre).

Kompatibel med klimaanlegg opp til 8 kW, Sanicondens Clim Mini S er spesielt stille med et lydtrykk på kun 21 dB (A); den beste på markedet! Det gir en strømningshastighet på 9 l/t (+/- 15 %) med maksimalt sug og tillater opp til 2 meter mellom detektorenheten og pumpen.  Den kan tømme ut kondensat opp til en høyde på 6 meter.

Den tåler en maksimal innkommende vanntemperatur på 35 ° C, Sanicondens Clim Mini S har et innløp på 16 mm diameter og utløp på 6 mm. Produsert i Frankrike og har en klassifisering for elektrisk beskyttelse på IP 20, Sanicondens Clim Mini S er også utstyrt med et sikkerhetssystem med termisk beskyttelse (130 ° C) i tillegg til en anti-overløp alarmkontakt.

For vedlikehold og sikkerhet er den designet med transparent base og med anti-hevert-system med vakuumbryter som standard. Dette forhindrer overtrykk for å beskytte din installasjon og forlenge klimaanleggets levetid.

Veldig kompakt, (detektorenhet: 74 x 37 x 37.5 mm - pumpeenhet: 57 x 32 x 105 mm), montering av Sanicondens Clim Mini S er enkel og den leveres med festeutstyr og koblinger (1,2 m fleksibel slange, detektorstøtte, lufteslange, strømledning og vakuumbryter).