Kjellerpumper

Sanisub, et komplett SFA-utvalg av kjellerpumper, beregnet for å løfte vann og mer spesifikt tømme vann fra kjellere, vaskerom, garasjer og andre rom som er utsatt for utilsiktet og midlertidig oversvømmelse.

Dette er problemer som dessverre skjer stadig oftere, med konsekvensene av global oppvarming og ekstremvær.

Kjellerpumper

Sortere etter

Install

Sanisub 400

Sanisub 400

Sanisub 400 for drenering av kjellere, pumping av vann fra kummer og oppholdsrom:...

Sanisub ZPK

Sanisub ZPK

Sanisub ZPK er en bærbar pumpe for nødtømming av klart vann og avløpsvann fra...
Sanisub S-ZPK

Sanisub S-ZPK

Sanisub S ZPK er en kjellerpumpe som evakuerer saltvann (+/- 15%) eller...
Sanisub Steel

Sanisub Steel 50A

SANISUB STEEL er en kappekjølt nedsenkbar motorpumpe fremstilt av rustfritt...
Sanipuddle

Sanipuddle

SANIPUDDLE er en bærbar pumpe for nødtømming. Inntak fra 15 mm og sug ned...

SFA-gruppen har utviklet sin kunnskap innen feltet for kjellerpumper: fra den minste pumpen til den fullt utstyrte nedsenkbare pumpen av rustfritt stål, SFA tilbyr en løsning for enhver situasjon.

Sanisub, et komplett SFA-utvalg av kjellerpumper, beregnet for å løfte vann og mer spesifikt tømme vann fra kjellere, vaskerom, garasjer og andre rom som er utsatt for utilsiktet og midlertidig oversvømmelse.

Dette er problemer som dessverre skjer stadig oftere, med konsekvensene av global oppvarming og ekstremvær.

Sanisub, et utvalg “kjellertømmere” for å håndtere alle situasjoner

Med forskjellige pumpeløsninger er Sanisub-produktene en perfekt illustrasjon av SFAs ekspertise ved utilsiktet oversvømmelse, hvor ytelse kombineres med brukervennlighet.

Utstyrt med en pumpe i helstål eller med hus av polypropen, håndterer partikkelstørrelser fra 1 til 30 mm, automatisk utløst med en flottør eller elektronisk nivåkontroll, kan tilpasses aggressivt vann eller vanntemperaturer opp til 90 ° C…, Sanisub-serien har et produkt som kan møte alle typer utfordringer.

Sanipuddle:

Bærbar (kun 3,8 kg), utstyrt med 10 m strømledning med elektrisk støpsel for lang rekkevidde, Sanipuddle er også utstyrt med tilbakeslagsventil og slangetilkobling. DN 25 utløp. Sanipuddle-pumpen er også veldig brukervennlig, passer perfekt til nødtømming. Takket være løftehøyden på 7 m kan den tømme de fleste kjellere, vaskerom, svømmebasseng og garasjer. 

Sanisub stål nødsett: klar til bruk i nødsituasjoner

Et komplett sett i en bærbar, bruksklar kurv hvor alle detaljer er tatt med i beregningen. Pumpen av rustfritt stål er plassert i en kurv med perforeringer (8x8) som beskytter den mot flytende objekter. Med innstøpte kroker for stabilisering av pumpen sikrer denne kurven enkel oppbevaring og perfekt stabilitet for pumpen under bruk. Likevel kan pumpen enkelt tas ut av denne beholderen og brukes separat. I tillegg kan hurtigkoblingen til tappeslangen (15 m lang) tilpasses alle konfigurasjoner og automatisk utløsning skjer via en justerbar flottør. I tillegg er det en holdekanyle som forhindrer knekk og dermed forhindres også at slangen kommer i klem, strømkabelen med strømuttak er 10 m lang.

Lett og robust, Sanisub Steel 50-pumpen montert i settet tillater tømming av avløpsvann (partikkelstørrelse på 10 mm) med en strømningshastighet på 9 m3/time med en løftehøyde på opp til 7m. Med en vekt på 13 kg og beskyttelsesklasse IP 68 har Sanisub Steel nødsett optimal motorkjøling og håndterer vann med temperaturer opp til 75 ° C i en kort periode. Den er beregnet for bruk i husholdning, industri eller landbruk (pumpe ut av kjellere, garasjer, regnvannskummer osv). 

Sanisub ZPK: den allsidige og ultra-bestandige løsningen

Nedsenkbar og bærbar, Sanisub ZPK-pumpen er både lett og ultra-bestandig mot støt og korrosjon takket være den førsteklasses polypropen-strukturen. Tilgjengelig i to modeller (30A og 40A), avhengig av effekt (300 W og 850 W), Sanisub ZPK tilbyr løfting opp til 7,5 m eller 10 m høyde, med automatisk utløsning via flottøren (standard).

Pålitelighet og sikkerhet er også en prioritet, så Sanisub ZPK er utstyrt med dobbel beskyttelse i form av mekanisk tetning og pakning. Bestandig mot klart vann og gråvann med granolometri (fra 10 til 30 mm for ZPK 30 A eller ZPK 40 A) og temperaturer opp til 90 ° C i en kort periode er denne SFA-løsningen ideell for de fleste dreneringssystemer - ikke bare nødsituasjoner som oversvømte kjellere, garasjer og regnvannskummer, men også for å pumpe ut gråvann fra husholdning (uten avføring) slik som dusjer, vaskemaskiner, servanter. 

Sanisub S-ZPK: for ekstreme situasjoner

Sanisub ZPK-serien vil pumpe saltvann (maksimalt saltinnhold 15 %) eller aggressivt vann fra vannbehandlingssystemer, for eksempel. Vi tilbyr også Sanisub S-ZPK, en bærbar pumpe med mekanisk tetning i førsteklasses silisiumkarbid og hus og motorhus i rustfritt stål. Legg også merke til at Sanisub S-ZPK og dens to versjoner 30 A og 40 A (henholdsvis 4,5 og 6,5 kg) kan lense saltlakevann fra myknere og aggressivt eller salt vann (maksimalt saltinnhold 15 %) og at de har automatisk flottørutløsning som standard.  

Sanisub 400 eller “plug-and-play” for dypere vann

Utstyrt med tilbakeslagsventil og kjølekappe, pumpen Sanisub 400, produsert av polyetylen, kan skryte av en nedsenkingskapasitet på opp til 7,5 m for å lense vann med partikkelstørrelse opp til 10 mm. Kompakt, bærbar og lett (4,1 kg), den er beregnet for drenering av kjellere, bunnkar, brønner og inspeksjonshull. Så snart den er koblet til (10 m ledning med støpsel), starter den opp av seg selv og det stopper av seg selv på grunn av den integrerte utløserarmen.