Raskt og enkelt størrelsesvalg

SFA PumpSelect lar deg raskt og enkelt velge et produkt for situasjonen på ditt sted og laste ned detaljene med en gang.

“SFA PumpSelect” er programvare for størrelse som hjelper deg med å velge korrekt pumpe for ditt prosjekt.

Du har 3 metoder for å velge din pumpe

Hydraulisk valg

etter driftspunkt

Det hydrauliske valget tillater størrelsesvalg og konfigurasjon av pumpene etter installasjonsforhold, type avløp og avløpsnettverkets egenskaper. SFA PumpSelect kan håndtere flere driftspunkter, uavhengig av avløpet.

Direkte produktvalg

etter navn

SFA PumpSelect tilbyr direkte valg av pumpe etter navn og type pumpe. Når pumpen er valgt er samme funksjoner som for hydraulisk valg mulige. Med denne metoden kan et driftspunkt så defineres og la konfigurasjonen bli brukt for spesifikke driftsforhold.

QuickSelector

ved raskt og kvalifisert hydraulisk valg

Det er også mulig å sortere pumpene raskt og enkelt ved å angi ønsket driftspunkt med hurtigsøket. Etter å ha angitt verdiene Q (flyt), H (høyde) og nominell frekvens foreslås egnede alternativer og deretter gjør nøkkelord det enkelt å finjustere valget. Du kan deretter spesifisere bestemte forhold og hydraulisk valgmodus.

Instruksjonene vil hjelpe deg med å forstå de 3 alternativene og finne den beste måten for deg å starte med vårt størrelsesverktøy.

SFA PumpSelect

SFA PumpSelect er et nettbasert program som ikke krever noen installasjon av programvare.