Velkommen til SFAs profesjonelle område

SFA tilbyr et bredt utvalg av produkter, fra gråvannpumper, kverner og Sanicompact til pumpestasjoner og underjordiske pumper.

I situasjoner hvor det ikke er drenering ved naturlig fall kan våre produkter lense alle typer vann: gråvann, svartvann og stormvann.

Bruksområdene er uendelige: toaletter, baderom, kjøkken, vaskerom så vel som andre bruksområder. Enten det er for å pumpe vannet fra et spesifikt sanitærprodukt eller for å pumpe fra flere kilder kan SFA dekke dreneringsbehovene i et rom, et hus, flere bygninger eller kommersiell eiendom.

Hvert prosjekt er forskjellig med sitt kontekst, sin natur eller sine begrensninger og hver fagperson må finne den beste løsningen.

Montør

Alle dokumenter og instruksjoner du behøver

Promotør

Galleri over prosjekter og dokumentasjon

Forhandler

Produktdatabaser Fabdis, spaix ...

Montører, promotører eller forhandlere, SFA tilbyr løsninger for dine prosjekter, uansett hva som er ditt trinn i utviklingen:

  • Undersøkelsesprosjekt: du har et prosjekt og må undersøke mer om SFA-produkter. Vårt salgsteam er til din disposisjon og det er mange verktøy tilgjengelige for å hjelpe deg: dataark, installasjonshåndbøker, brosjyrer, læreprogrammer, webinarer og mye mer!

  • Krav til dimensjonering: oppdag vårt verktøy SFA PumpSelect (pumpevalg). SFA PumpSelect lar deg raskt og nøyaktig velge en løsning etter din konfigurasjon og laste ned et komplett størrelsesdokument. Hydraulisk utvalg etter driftspunkt, direkte utvalg etter produktnavn eller hurtigvalg via QuickSelector, valget er ditt!

Du kan også angi dine krav ved å fylle ut vårt skjema over og sende det til oss! En av våre eksperter vil kontakte deg så snart som mulig.

  • Integrering av 3D-filer: finn alle våre BIM-filer, mange formater er tilgjengelige
  • Installasjon: Instruksjoner, opplæringer eller webinarer, våre verktøy hjelper deg med å installere våre produkter enkelt. 
  • tilkoblingsbarhet: fra Smart-tastaturet til SFA Connect, våre pumpestasjoner er tilkoblet for enkel og effektiv kontroll.
  • Oppstart
  • Ettersalgsservice: teknisk spørsmål eller behov for en reservedel? Vår ettersalgsservice er klar til å hjelpe. 

Vi har mange verktøy tilgjengelig for deg. Enten du kikker etter et enkelt produktark, tekniske data, instruksjoner, nøyaktig størrelse for en stasjon eller pumpe, eller BIM-filer for integrering i dine 3D-modeller.

Vi vil også invitere deg til vår Blogg. Der finner du opplæringer for å illustrere produktinstallasjoner så vel som våre nyeste webinarer eller brukerhistorier.  Perfekt for å skaffe deg SFA-ekspertise! 

Produktutvalg

Våre profesjonelle kataloger

Se i våre interaktive online kataloger og la oss veilede deg gjennom våre SFA-løsninger.

Bla gjennom, last ned, del og skriv ut være løsninger. 

Finner du ikke det du leter etter?

Ikke nøl med å kontakte oss, våre tekniske eksperter og ettersalgsserviceteam er tilgjengelige for å svare på alle dine spørsmål.