Fettutskillere

Enten det er over eller under bakken, for midlertidig eller permanent installasjon, SFA har flere størrelser og typer produkt.

BIMObject

Last ned 3D-filene for våre produkter for å integrere dem i dine prosjektgjengivelser

Fettutskillere

Sortere etter

Install

Sanigrease T 24

Sanigrease T 24

Sanigrease T 24 er en fettutskiller for mobile enheter: food truck, mobil...

SFA har to serier med fettsamlere og fettutskillere;  Sanigrease T & S for gulvstående bruk og Sanigrease SU for underjordisk bruk.

Sanigrease T 24 

Sanigrease T 24 er en polyetylen fettsamler som er designet for frostfri installasjon for mobile situasjoner, slik som matvogner eller mobile oppvaskmaskiner. Sanigrease T 24, med sine DN50 inntak og utløp, lite fotavtrykk og lett vekt (4 kg), kan enkelt monteres under en profesjonell vask for bruk en gang i blant. Sanigrease T 24 har en total kapasitet på 24 L og maksimalt fettvolum på 8 L. Den må tømmes daglig.  

Sanigrease T 40/60/80/100 

Sanigrease T 40/60/80/100 er fettsamlere som er utviklet for vasker i restaurantkjøkken. Takket være det lille fotavtrykket er er montering rask og enkel. De fire høyderegulerbare føttene gjør det enkelt å rengjøre rundt søppelkassene. Vedlikehold er enkelt med den uttagbare skrell-skuffen og tappeventilene. 

Sanigrease S 680 / S 1600 + 

Sanigrease S 680 og S 1600 er fettutskillere beregnet for kommersielle kjøkken som serverer opp til 440 måltider/dag.  DN110 inntak og utløp tillater håndtering av kraftigere rester, men ettersom de er bare 73 cm brede så kan de enkelt passere gjennom en dør for komfortabel håndtering. De finnes i versjoner med dreneringssøyle og ventilasjon. 

 

Sanigrease SU 1 / 1.5 / 2/3 / 4+

Sanigrease SU 1 / 1.5 / 2/3/4 fettutskillere som er beregnet for montering under bakken. Tilgjengelig i flere formater, med en nominell størrelse fra 1 til 4 (TN), produsert ved rotasjonsstøping i resirkulerbar polyetylen. Dette er modeller med en slamoppsamler for oppsamling av tunge materialer og den er utstyrt med inntak og utløp av PVC. De har også et deksel med tetning slik at fotgjengere kan gå over, dette er laget av forsterket kompositt og lukkes med skruer av rustfritt stål.