SFA har vært framtidsrettet og gått inn for innovasjon helt siden grunnleggelsen, og er nå en bransjeleder og hovedaktør på sanitærmarkedet som følge av dette.

Historien om SFA

1958

SFA begynte med en idé om utstyr til renseanlegg og revolusjonerte deretter sanitærmarkedet ved å utvikle klosettkverner. Dette produktet, Sanibroyeur SFA, gjør det mulig i dag å montere toalett, bad, kjøkken eller vaskerom overalt i huset med en minimal arbeidsinnsats.

 

1970–1980

SFA utvider salget til hele Europa og USA etter suksessen i Frankrike. Samtidig skiller SFA seg fra andre aktører i bransjen ved å gjennomføre sine første TV-annonsekampanjer.

 

1990–2000

SFA var en av de første industrigruppene i Frankrike som engasjerte seg i arbeidet for kvalitetssertifisering. Produksjonsanleggene deres var noen av de første ISO-sertifiserte fabrikkene. SFA-gruppen er i ferd med å spre aktivitetene sine, men beholder fokuset på sanitærutstyr.

 

2000–2010

Den innovative kulturen i SFA har gitt opphav til et stort og variert produktutvalg. Blant annet har SANICUBIC® blitt lansert for pumping, og forsknings- og utviklingsteamene har forbedret SANIBROYEUR-serien, bl.a. med mer komfort. SFA har blitt uunnværlig både for fagfolk og privatpersoner ved 50-årsjubileet.

 

2010–2018

SFA-gruppen feirer 60 år med innovasjon og fortsetter å forbedre de eksisterende seriene sine, bl.a. med ei adkomstluke som vant gull i innovasjonskonkurransen til Ideobains i 2017. Trendene på badet tilsier gulvnivådusjer og vi fikk den første modellen på markedet med SANIFLOOR-serien i 2015 og utviklet den videre i 2018.

Gruppens verdier

Innovasjon

60 år etter at vi søkte om det første Sanibroyeur-patentet er fortsatt forskning og utvikling en kjernestrategi for SFA. Hvert år reinvesteres en vesentlig andel av omsetningen for å sikre gruppens vekst og kontinuitet. Antallet patenter er et vitnesbyrd om dette. SFA-gruppen er i dag en anerkjent spesialist i sanitærverdenen med innovative og originale løsninger som fyller behovene til kundene enten det gjelder komfort, installering eller velvære. Etter grunnleggelsen med lansering av et revolusjonerende produkt, har gruppen alltid vendt seg mot framtida og fornyer seg kontinuerlig.

   

Industriell etterspørsel

Fordi den kontrollerer alle produksjonstrinnene, tilbyr SFA-gruppen produkter som er berømte for pålitelighet og kvalitet.
Sertifisering av produksjonsanlegg: Produksjonsanleggene følger normene ISO9001, 9000 og 140001. Produktkvaliteten er et tydelig vitnemål om engasjementet til SFA.
Sertifisering av produkter: Kvalitetsengasjementet til SFA-gruppen er anerkjent både internasjonalt og av uavhengige laboratorier. SFA-gruppen følger alle normer som kreves for sertifiseringene som gjelder i alle land der produktene selges:

  • CE-merking for det europeiske markedet
  • CSA-standarder for det nordamerikanske markedet
  • PCT-standarder for det russiske markedet

   

Kundeservice

SFA-gruppen bryr seg om kundene sine, enten de er fagfolk eller privatpersoner, internasjonale eller lokale. Gruppen utvikler og tilbyr dem:

  • et tett og kvalifisert nettverk av rådgivere og selgere
  • kundeservice
  • et nettsted der du har tilgang til mange tjenester