SFA norge

I mer enn 50 år har SFAs ambisjon vært å gjøre det mulig for enhver “å montere skikkelige sanitæranlegg, bad, kjøkken enkelt, hvor som helst og med en minimal arbeidsinsats”. Som opphavsmann til den berømte SANIBROYEUR SFA®, figurerer vårt selskap i dag blant verdens førende innenfor sanitærutstyr. Våre produkter er synonyme med franskprodusert kvalitet og teknologisk finesse, de tilfredsstiller de strengeste kravene og lever til enhver tid opp til våre kunders forventninger.

For å nå dit utarbeider forskere og ingeniører løpende innovative høyteknologiske produkter i samsvar med miljømessige og teknologiske normer. Takket være et integrert produksjonsverktøy og en betydelig vekt på forskning og utvikling, finnes SFA-gruppen i hele verden gjennom egne filialer eller distributører med en komplett serie av klosettpumper med kvern og husholdningspumper som er beregnet til hjemmet, fellesarealer og båten.

Gruppen har likedan alltid forhandlet utstyr til renseanlegg. Den teknologiske ekspertisen omkring disse produktene og kjennskapen til markedet for sanitærutstyr har gjort det mulig for gruppen å utvide sitt tilbud og utvikle seg suksessrikt på markedene for terapibad og dusj.

Innovasjon, industriell effektivitet og kundeservice er verdier som vi deler med våre samarbeidspartnere som hver dag jobber for å opprettholde og videreføre den ene felles målsettingen: Å tilby millioner av brukere av SFA-apparater verden over den samme kvalitet på servicen i går, i dag og i morgen.

1958 : SFA startet med idéen om utstyr til renseanlegg og har siden revolusjonert markedet for sanitærutstyr ved å utvikle klosettpumpen med kvern. Dette produktet, Sanibroyeur SFA, gjør det i dag mulig å montere WC-er, bad, kjøkken eller vaskerom overalt i huset med en minimal arbeidsinnsats.

1970-1980 : Styrket av sin suksess i Frankrike brer SFA salget ut over hele Europa og USA. Samtidig atskiller SFA seg fra andre aktører i bransjen ved å gjennomføre sine første TV-annonsekampanjer.

1990-2000 : SFA er en av de første industrigruppene i Frankrike som har engasjert seg i arbeidet for kvalitetssertifisering. SFAs produksjonssteder var blant de første ISO-sertifiserte fabrikkene. SFA-gruppen utvider aktivitetene sine samtidig som de bevarer sitt fokus på sanitærutstyrsområdet.

2008 : SFA-gruppen feirer sitt 50-årsjubileum.

SFA-produktene er utviklet og produsert i Frankrike.

Fabrikken i Brégy er en historisk fabrikk for SFA-gruppen: Det er her de berømte klosettpumpene med kvern, som la grunnlaget for selskapets internasjonale renommé, blir produsert.

Fabrikken i Brégy er ISO 9001- og ISO 14001-sertifisert.

Se eller gjense våre reklamer fra de siste 30 årene!Video